Blog

Blugi boyfriend rupți

    Blugii rupti pot fi sexy si cool, dar si eleganti in combinatia potrivita. Gigi Hadid a demonstrat ca jeansii rupti pot face parte dintr-un outfit elegant, care poate fi purtat la o cina sofisticata in oras. Vedeta a fost surprinsa de paparazzi la o astfel de iesire, in Los Angeles.

4

Fusta midi

Fusta midi este fără îndoială una dintre cele mai feminine piese vestimentare pe care le putem avea în garderobă. În mod obișnuit, fustele midi au o lungime ce se oprește la jumătatea gambei, însă în acest sezon criteriul lungimii pare să nu mai fie atât de strict. Avem astfel la îndemână o gamă variată de lungimi pe care le putem purta, de la cele ce se termină imediat sub genunchi până la cele ce coboară până puțin deasupra gleznei.

3

Creativitatea se antrenează. Chiar dacă reușești să creezi câteva ținute care îți plac, nu te opri la acelea. Continuă să mixezi și să asortezi diferit hainele pe care le ai. Cu siguranță te vei surprinde pe tine și pe toți cei din jurul tău, care te vor complimenta în fiecare zi.

16426648_1276238865794716_1082979711_n

Bun venit

Generalităţi

Toata lumea poate sa puna la punct o tinuta. Si bunica mea stie sa combine o rochie cu pereche de pantofi si un sirag de perle. Dar ceea ce diferentiaza o tinuta oarecare de una speciala este modul in care sunt combinate piesele separate pentru a compune un intreg stylish. Si, desigur, modul in care le porti.

1

Cel mai simplu mod de a transforma hainele intr-o tinuta fabuloasa este sa le accesorizezi. O pereche grozava de pantofi, o geanta sic, o palarie sau o pereche de ochelari vor da personalitate tinutei.

2